Laatste interview met pres. Miles

Onze week was super! We hebben veel nieuwe mensen gevonden! Toen we deze week bij een vrouw voorbij gingen, die ons een lange tijd geleden had uitgenodigd om maar voorbij te gaan, was zij niet huis, maar de man was aan de luidspreker en toen ik hem hoorde dacht ik: Oh nee! Dast is zo een man die ons gelijk de deur zal wijzen. Toen kwam hij echter naar beneden en voor ons stond een orginale typische Duitser uit het Schwarzwald! Ik dacht dat de man een Turk zou zijn en was dan natuurlijk erg verrast. We hebben kort met hem gepraat en daarna liet hij ons binnen. We hebben elkaar goed leren kennen en ervoeren(verleden tijd van ervaren?) over zijn geweldadige verleden en hoe hij nu zoveel geluk heeft om een familie te hebben. Je kon zien hoe zeer hij het zoenoffer nodig had in zijn leven zodat hij van al deze slechte herrineringen verlost kon worden. Deze man is echt zo cool! de komende week gaan we hem en zijn familie onderwijzen. Ik ben zeker dat iets goeds daaruit zal voortkomen.

Verder zijn we deze week naar Singen gegaan om naar een afscheidsfeest van een zendelingenechtpaar te gaan. Helaas misten we daarna de trein en moesten we dus bij de zonenleiders overnachten. Dat was niet zo erg omdat we zo een korte avondwandeling konden maken en ik houd van vroege morgenwandelingen en late avondwandelingen.

Verder hadden we deze week ook intervieuws met de zendingspresident. Het was mijn laatste intervieuw met hem voordat hij naar huis gaat en daarom was ik erg blij met deze gelegenheid. Ik heb zoveel respect voor deze man. Uit dit interview en andere heb ik nog meer geleerd hoe belangrijk liefde voor iemand is wanneer je iemand tot het goede wil beinvloeden.

Vandaag gaan we trouwens weer naar het de ruine van Hohentwiel in Singen!

Ik zal jullie die volgende week weer een paar foto’s sturen!

lieve groetjes,
Elder Abd El Moeti!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s