Goede ervaringen

Ik heb een superweek gehad. Deze week waren we zoals nu elke week op dinsdag in Schaffhaussen. We hebben daar een findendag gehad. Dat is dus een dag waar we voor een paar uur mensen op de straat aanspreken. Dat was een goede ervaring, ook al hebben de Schweizer dit keer moeilijk gedaan. Maar dat maakt niet uit. God houdt van al zijn kinderen en geeft ons elke keer weer nieuwe kansen om naar een hoger niveau van geluk te gaan en gelukkiger te worden. Wanneer ik daaraan denk hoe geduldig de Hemelse Vader met mij is, ben ik erg dankbaar dat Hij zo geduldig is met ons alle en dat wat we ook doen, Zijn liefde voor ons altijd gelijk zal blijven. Zijn liefde voor ons is eeuwig.

Verder hebben we ons deze week weer met Jagdees getroffen. Deze gozer is echt ongelofelijk goed en oprecht. Hij is afgelopen zondag, zoals elke week, bijna 53 mintuten naar de kerk gelopen. Echt ongeloofelijk! Jagdees is zo ontvankelijk voor de Geest en is echt een goede vriend geworden. Hij is gewoon zo nederig en is bovenal bereid meer te leren. Hij is dus open. Daardoor is hij zo ontvankelijk voor de geest. Dat was ook mij een les. Wanneer we niet bereid zijn onze levenstijl te veranderen voor iets beters en we niet willen veranderen onthouden we onszelf onze beste zelf en missen we de groei die eigenlijk konden maken wanneer we op God vertrouwd hadden en we ons leven in zijn handen hadden gelegd.

Verder hebben we ook Paul ontmoet. Paul is ongeveer 21 en Hij heeft een ziekte waardoor hij erg slecht kan lezen, slecht dingen kan begrijpen en slecht begrijpen wat de ander bedoelen. Daardoor kan hij niet echt werken en is het moeilijk voor hem om te studeren. De ziekte is moeilijk uit te leggen. Maar ik moet zeggen dat dit hem echt nederig en ontvankelijk heeft gemaakt. We hebben met hem over het verlossingsplan gesproken, dat uitlegt waar de mens vandaan komt, wat het doel van het leven is en wat naar dit leven met ons gebeurd. het was een erg goed gesprek en we hebben echt een vriendschap ontwikkelt.

het was dus een goede week. Hier zijn nog wat foto’s die ik jullie nog niet heb laten zien. We hebben een kasteel in bezoekt met een coole familie uit de gemeente.

Verder hebben er deze week op woensdag een Missiontour in Zürich(in Zwitserland!). Elder Timothy G. Dyches, tweede raadgever in het presidium van Europa komt naar onze zending. ik zal ook vele oude vrienden weer terugzien. Dat wordt een feest!

Machs guet en een fijne week verder!

Lieve groetjes,
Elder Abd el Moeti

IMG_0879[1]

IMG_0882[1]

IMG_0887[1]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s