Ruïne bezoek

Deze week was natuurlijk weer erg goed. We hebben ons weer met Jagdees getroffen en dat was erg goed. Hij wil Jezus Christus echt navolgen. Hij had zelfs toegestemd om zich op een bepaalde datum te laten dopen wanneer hij tot deze tijd erachter gekomen is, dat deze weg de goede weg voor hem is. Dat was echt super. Deze week hadden we ook een Findendag in Schwenningen en Villingen. We hadden een uitstelling en 10 zendelingen die rond gingen in deze kleine steden.

In totaal hebben we 30 mensen gevonden die interesse hadden meer te willen weten. Dat was zo een grootse dag, ik heb in tijden niet met zoveel mensen op 1 dag gesproken. Door zoveel gesprekken leer je zoveel. Verder heb ik op een uitwisseling met Elder Mongia gehad en samen met hem, hebben zo een coole oudere man gevonden. We wilden eigenlijk naar het stadzentrum lopen in Donaueschingen, maar ik had het gevoel dat we een omweg daarheen maken moesten en dat hebben we dus gedaan. Toen hebben we op deze weg deze man gevonden. Hij herkende ons meteen, hij zei dat hij 20 jaren geleden thuis was en plotselijk midden in zijn katholische studeerkamer, het Boek van Mormon vond. Hij voelde dat hij het moest lezen, maar had het toch niet gedaan. En dan 20 jaar later zijn wij naar hem worden geleid. Hij erkende het als geen toeval. We spraken met hem op een bankje in een park en de geest was erg sterk. Dan hebben we ons op zondag weer getroffen en hebben we hem de boodschap van de herstelling van het Evangelie van Jezus christus voorgedragen, naar dat deze compleetheid eewen lang niet op de aarde was. De Geest was zo sterk en ook hem hebben we uitgenodigd om zich dopen te laten wanneer hij een antwoord van God krijgt dast deze boodschap waar is. Hij wilde dit maken.

Deze wonderen hebben me getoont dat de Heer ons echt antwoord geven kan op onze gebeden, mits we overeenkomstig dit antwoord handelen. Dat is natuurlijk logisch.

Hier zijn ook foto’s van onze trip naar de ruïne van Hohenwiel in Singen. Echt een superplaats! Deze week gaan we met de gemeente met z,n allen naar zwitzerland(zaterdsag) om onze tempel te bezoeken.

Borkán

IMG_0834[1]

IMG_0844[1]

IMG_0847[1]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s