“..Crowded New Years Eve Party”

Hopelijk hebben jullie een erg fijn oud en nieuw gehad. Elder Smith hebben en ik hebben ook een nieuwjaarsfeest gehad in ons appartement. Maar daar zendelingen tijdens het nieuwe jaar niet naar elkaar toe mogen gaan (we mogen om middernacht niet buiten zijn vanwege de veiligheid) en we ook niet uitgenodigd waren bij leden hebben we dit feestje met z’n tweeën gehad. Hoe leuk! Het was eigenlijk helemaal niet zo slecht. We hebben lol gehad, maar ik moet zeggen dat oud en nieuw met de familie toch veel leuker is.

IMG_0729[1]

We zijn nogmaals met ons distrikt samen gekommen en we hebben een typische franse maaltijd gegeten. Het was kip met rijst en dan veel kleine dingen die je met stokjes eet. Een beetje zoals fingerfood. In ieder geval ben ik erg blij dat ik niet in frankrijk op zending ben.

Verder zijn we deze week weer naar München gegaan voor de missionleadercounsil. Dat was zoals altijd weer echt goed, en ik heb nog een foto gemaakt met een vriend van me.

IMG_0735[1]

Deze week hebben we ons weer met katharina getroffen. Ik moet zeggen, zij kent de bijbel van voren naar achteren. Het is nogmaals erg fijn om te zien dat zij al zo erg voorbereid worden is.(goede zinsbouw?) Op maandag hadden we een P-day en hebben we ons ook met Simone getroffen. Wat met haar gebeurd is, zal ik niet vertellen, maar voorlopig is ze uit het beeld. Maar verder konden we niet echt goed arbeiten op oudjaarsdag en niewe jaar. Dan gingen we gelijk naar München en dan hebben we op zaterdag en zondag normaal gearbeiteit. De sister trainingleaders en wij hebben voor volgende dinsdag een geweldige zonetraining voorbereid! Het zal gaan over met geloof met iedereen te spreken die je tegenkomt en altijd ijverig zijn. Ik heb er zin in.

Afgelopen week waren er ook transfercalls en gelukkig blijf ik nog 6 weken in Bern, maar daarna word ik helaas overgeplaatst naar een ander gebied. Dat vind ik een beetje jammer natuurlijk, omdat ik van Bern houd en het ook een goede ervaring is om zoneleider te zijn, maar ik kan dat ook niet eewig doen. Ik zal gwoon elke minuut hier genieten die ik nog over heb!

Borkán

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s