Dielsdorf

Hallo allemaal!

Met mij gaat toch echt alles goed. In Dielsdorf en omliggende gebieden is het nu echt warm. Twee dagen geleden was het 35 graden, en wij maar lopen met overhemd en langebroek.. haha toll! maar het maakt niet uit!! Wanneer je van de mensen houd en het graag mag om anderen gelukkig te maken door het evangelie is alles guet!! Maar al goed! Ich liebe DIELSDORF!!!!!!! het is zo een cooles gebied. de mensen zijn geweldig en het appartement is ook groot.

Mijn nieuwe adres is:

Im Schibler 1
8162 Steinmaur
Schweiz

Ik kan niet wachten om al jullie brieven te ontvangen!

Vandaag heb ik mijn haar met de tondeuse geknipt, en ik moet zeggen dat ik nog aan het apparaat wennen moet. Het ging niet gelijk goed, dus dan is een andere elder gekommen en heeft me een militairkapsel gegeven. Erg kort alles dus. Ik kan helaas nog geen fotos sturen, maar het ziet er niet slecht uit (dat hopen we dan maar hier thuis…!). verder heb ik ook de gemeente leren kennen. Het is een erg kleine gemeente, hoogstens 50 tot 60 mensen, maar de leden zijn erg fijn.

Het was in het begin ook een beetje om te werken met twee andere elders erbij, maar nu gaat dat. Die gozers zijn echt grappig!!!! macht spass!!!! Verder hebben we een geweldig district met 4 zusters, twee elders en 1 ouder koppel.

We vinden veel mensen die geintereseerd zijn. Het werk gaat voorruit. Ik ben erg gemotivieerd en ga gewoon over alle angsten heen en zal me niet schamen.

Ik wens jullie het beste!!

Borkán

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s