Transfers – verhuizen

Hallo liebe Familie, und zu jedem, der es liest!!

Met mij gaat alles super! De afgelopen week was echt heel spannend. Laat ik beginnen met datgene wat veranderen zal. Vrijdag hebben we Versetzungsanrufen gekregen en ik kreeg het bericht dat ik overgeplaatst word! En ik ga naar…… DIELSDORF!!

Dielsdorf is echt geweldig!! Ik ben er nog nooit geweest maar het is echt een geweldiges gebied! Het ligt 10 minuten van Zürich vandaan. Ik zal met Elder Lossau(ook een Duitser) samenwerken. De gebieden die ook in dit district zijn, zijn: Dielsdorf (mijn gebied), Schwammedingen (een deel van Zürich), en Schaffhausen. Ik word ook districsleider. Ook een grote eer en verantwoordelijkheid. Ook zullen ik en Elder Lossau met twee anderen zendelingen een appartement delen. Ik ken ze allebei en dat word echt een geweldige en vreugdevolle tijd. We gaan zoveel lol hebben Baby!!

De afgelopen week was ik helaas 3 dagen ziek en kon daarom niet naar buiten om zendingswerk te doen.
Dat was echt frustrerend! Ik heb er een hekel aan wannneer ik niks kan doen en de hele dag binnen moet zijn. Dat was moeilijk, maar nu ben ik weer helemaal gezond en ga ik weer aan de slag.

We hebben ons deze week echt veel met leden getroffen. Eén familie mag ik erg graag. De broeder van het gezin mag ik erg graag. Hij is echt zo intelligent en liefhebbend. De hele Familie lijkt bijna perfect te zijn. Dat klopt natuurlijk ook niet maar ik voel me echt geïnspireerd door hun voorbeeld. Hoe zij hun kinderen opgevoed hebben. Ze hebben me getoont hoe belangrijk het is om de talenten die we hebben te stimulieren en die groot te maken. Om geen tijd te verspillen door uren achter de tv of computer te zitten om alleen maar vermaakt te worden. Wat me het meeste bijgebleven is van zijn wijze raad is het volgende: Wees een producent, geen consument. Doe dus dingen die anderen geluk kunnen brengen. Doe dingen waar je wat aan hebt en waar je gelukkig van word in het leven. De hele dag achter de tv of computer zitten geeft jezelf eigenlijk niks permanent en geeft je geen groei. Op een dag zullen we terugblikken en zeggen: Wat heb ik nou eigenlijk bereikt? Laten we allemaal een producent zijn in plaats van een consument te zijn. Laten we onze tijd niet verspillen!

Ik heb echt veel vertrouwen in de volgende 6 weken. Ik weet dat wanneer we goed plannen, we alles bereiken kunnen, wanneer we het alleen maar met de Heer doen.

Laten we allemaal naar het beste streven, want wanneer we alleen naar het gemiddelde streven, bereiken we zeker niet wat we echt bereiken willen.

Borkán

Advertenties

One thought on “Transfers – verhuizen

  1. Het ziet er naar uit dat alles goed met je gaat Borkan. Daar ben ik blij om. Mocht er toch een moment zijn wanneer je denkt dat het niet meer de moeite waard is lees dan een in Romeinen 10:14 en dan weet je weer waarom je op zending bent.
    Veel succes kerel!
    Groeten Rob Zwackhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s