Vertrek naar München

Na een korte periode in de Missionary Training Center in Provo, Utah, staat Borkán op het punt van vertrek richting Duitsland. Hij heeft de afgelopen week nog met alle internationale zendelingen een rondleiding gehad door Salt Lake City, met name Temple Square en overige bezienswaardigheden van de Kerk . Hij was heel erg onder de indruk van het Welfare centrum, waar zoveel goed wordt gedaan voor mensen die het moeilijk hebben.

Dinsdag gaat hij de MTC verlaten. Hij vliegt via Chicago terug naar München waar zijn echte zending aanvangt. En nu maar kijken of hij zijn Duits al goed beheerst en iets kan betekenen voor de mensen in de streken waar hij mag gaan werken. Hij mag gaan delen met anderen wat voor hem het meest dierbaar is, wat hem het meeste geluk schenkt en wat hem altijd geholpen heeft in zijn leven: zijn sterke geloof in Christus, die voor hem echt het grote voorbeeld is!

Brieven mogen nu voortaan gestuurd worden naar zijn zendingsgebied in Duitsland. Als hij naar een andere stad verhuist, wordt zijn nieuwe adres hier vermeld.

Advertenties

3 thoughts on “Vertrek naar München

 1. Hoi Borkan,
  Wat gaat de tijd toch snel zo ga je naar SLC en nu ga je de MTC alweer verlaten.
  Fijne reis aankomende dinsdag en veel succes gewenst in Duitsland!!!
  Wij geloven in jou en bidden voor je.
  Lieve groeten uit Barendrecht.
  Carla & Rob.

 2. Hi Borkan, Na een weekend op tournee te zijn geweest via Groningen naar Eindhoven en dan terug Heiloo zie ik dat jij nog 1 dag/nacht in Provo verblijft en vliegt naar München. Reden om je bij deze uit te zwaaien in USA en je een goede vlucht te wensen naar München (met wat tussenstops/overstappen (??). Succes Borkan en ik hoop op een warme ontvangst in München! Succes en liefs van oma gerda

 3. Hi Borkan,
  Veel plezier in Munchen. Het is een leuke stad en je komt ruim op tijd voor de Oktoberfeste ;-)! Een voordeel dat je in dit gebied terechtkomt zodat we straks goed Duits met elkaar kunnen spreken.
  Hartelijke groeten van Hanjo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s