Afscheid

De dag van vertrek is eindelijk toch aangebroken: Maandagmorgen 6 augustus heel vroeg staan we met een klein groepje op Schiphol om Borkan uit te zwaaien.
 Na het inchecken hebben we nog een klein uurtje met Borkan gezeten voordat hij door de paspoortcontrole moest. Naarmate de tijd van vertrek dichterbij kwam werd Borkan nerveuzer.

Na uitgebreid (emotioneel) afscheid te hebben genomen en nogmaals met hem zijn reis te hebben doorgenomen, begint de reis voor hem nu toch wel echt:

Dag Borkan, het ga je goed de komende twee jaren!

ps. Mooi detail net nadat hij door de paspoortcontrole was zou hij rechtsaf moeten slaan om richting gate D31 te lopen. Typisch Borkan keek hij niet op of om en sloeg steevast linksaf richting gates G en H! De verkeerde kant op. Aangezien hij nog ruim een uur had voordat zijn vliegtuig vertrok op dat moment, nemen we aan dat hij uiteindelijk bij de juiste gate is belandt!

Advertenties

One thought on “Afscheid

  1. We zijn trots op je, Borkan! We zijn ook blij dat je door Corey Sherwin wordt opgehaald in SLC! Veel succes en veel geweldige leermomenten gewenst tijdens je zending. Je weet het: buiten je comfort-zone leer je het meest! het reizen alleen was ook al een groot leermoment. We zijn ervan overtuigd dat je dat heel goed hebt gedaan! Dag kanjer! Veel geluk en vreugde gewenst! Liefs, mam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s